Bemutatkozik az Onco-Shop szaküzlet

Az Onco-Shop szaküzlet küldetése, hogy olyan étrend-kiegészítő-, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer- és élelmiszer-készítményeket ajánljon, amelyek biztonságosan alkalmazhatók, tudományosan megalapozottak és olyan személyek nevéhez fűződnek, akik önzetlenül segítik a rászorulókat. A különböző termékekről az érdeklődő egy helyen kaphat szakszerű tájékoztatást, hogy a vásárlás előtt megalapozott döntést hozhasson. Az Onco-Shop üzletekben nem forgalmaznak gyógyszereket, a termékeik elsősorban az élelmiszerek családjába tartoznak.

Az Onco-Shop által forgalmazott termékek megkülönböztető ismérve, hogy bár nem gyógyszerek, de eredményesen hozzájárulhatnak az egészségmegőrzéshez. Számos termék esetében rangos tudományos publikációk és több éves klinikai tapasztalatok állnak rendelkezésre, amelyekről – sajnos – a hazai reklám- és fogyasztóvédelmi jogszabályok miatt csak korlátozott mértékben szabad beszélni.

Az Onco-Shop által forgalmazott termékek nem alternatív szerek. Az alapító célja az orvosi munka támogatása, hogy közös erővel ki lehessen hozni a maximumot. Az Onco-Shop tanácsadói szeretteik által is érintettek a betegségben, valamennyien elkötelezettek abban, hogy segítséget adjanak mindazok számára, akiknek az életét megérintette a rák.

Mit ajánlanak?

Az Onco-Shop által forgalmazott termékek egy rendszert alkotnak. Mindegyik terméknek megvan a maga szerepe, és a szaküzlet munkatársai segítenek abban, hogy mindenki kiválassza a neki megfelelőt. Az aktív onkológiai kezelések (műtét, kemoterápia, sugárterápia, stb.) alatt álló betegeknek elsősorban a daganatos betegek részére javallott tápszereket ajánlják. A kezelések befejeztével érdemes odafigyelni a vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a szervezet méregtelenítésére. Az Onco-Shop szaküzlet által forgalmazott termékeket egymással kombinálva, kedvezményes csomagokban is megvásárolhatók.

Az Onco-Shop rendszere olyan termékekre épül, amelyet szakmai szempontok szerint választottak ki. A termékek egymással is kombinálhatóak, sőt, kifejezetten előnyös lehet két-három készítmény párhuzamos fogyasztása.

Az Onco-Shop termékeit megrendelhetik a szaküzlet honlapján keresztül, vagy megvásárolhatják őket személyesen is, ahol személyes tanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az Onco-Shop munkatársai mindig felhívják a figyelmet, hogy az integratív és komplementer szerek nem „csodaszerek“, és nem a hagyományos kezelések helyett, hanem azok mellett alkalmazhatók! A készítmények alkalmazását célszerű megbeszélni a kezelőorvossal.

Központi szaküzlet: Budapest, Bárczy István utca 10. (Deák tér)

Cím: 1052 Budapest, V. kerület, Bárczy István u. 10.
(az Evangélikus Templom mögötti utca)

Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00
Telefon: 06-20-319-0999
E-mail: info@oncoshop.hu
Weboldal: http://www.oncoshop.hu
Parkolás: a Bárczy István utcában lehetséges, vagy a Szerviták téri parkolóházban
Bankkártyát is elfogadnak

(Illusztráció: Raffaello: Az athéni iskola, részlet)