Írj blogot!

Kedves Olvasónk és Leendő Szerzőnk!

Az Onco Blog-ot közel hatvan cikkel indítottuk útjára, és a saját szerény lehetőségeinkhez mérten bővítjük a bejegyzéseket. Egyáltalán nem gondoljuk magunkról, hogy tévedhetetlenek lennénk, ezért, minden építő jellegű kritikát szívesen veszünk és megköszönünk.

Szeretettel fogadunk olvasóinktól a blogunk szellemiségéhez illő írásokat, tartalmas összefoglalókat.

Szeretettel várjuk egészségügyi intézmények, civil szervezetek, alapítványok megkeresését is, akiket szívesen bemutatunk az olvasóink számára.

Szeretnénk, ha daganatos betegben érintett olvasóink is megírnák személyes történeteiket a betegségükkel kapcsolatban. Külön örülnénk annak, ha minél több olyan írást közölhetnénk, amelyben olvasóink megosztanák saját tapasztalataikat a hagyományos kezelésekkel és a különböző kiegészítő szerek alkalmazásával kapcsolatban.

Köszönjük, hogy ránk szántad az időd és ellátogattál a honlapunkra. Tudjuk, hogy hitelesnek maradni és az olvasók bizalmát kiérdemelni csak őszinte munkával és a leginformatívabb anyagokkal lehet. Csak így lehetünk hosszú távon is sikeresek abban, hogy segítséget adjunk mindenkinek, akinek az életét megérintette a rák.

E-mail: szerk@oncoblog.hu